Cele mai bune jocuri pentru un laptop obisnuit

Avand in vedere faptul ca foarte multe companii si-au trimis angajatii sa lucreze de acasa din cauza raspandirii cu noul virus corona, unele dintre ele le-au dat angajatilor laptopuri pentru a-si desfasura munca asa cum ar trebui, dar altele nu, iar angajatii au trebuit fie sa isi foloseasca laptopul pe care deja in aveau, fie au fost nevoiti sa isi cumperu unul. Dar aceste laptopuri nu sunt cele mai potrivite pentru jocuri, cele speciale pentru jocuri au un cip de grafica de la Nvidia sau AMD. Dar mai jos voi prezenta unele dintre cele mai bune jocuri pentru laptopuri care nu sunt destinate jocurilor, pentru ca unele au anumite setari grafice care pot fi modificate pentru o performanta imbunatatita. 

Incepem cu Deep Sky Derelicts care este un joc intr-o temnita 2D, in stil de joc de carti, iar tu trebuie sa iti formezi o echipa alaturi de care trebuie sa exploreze navele abandonate pentru a descoperi indicii pentru un mister. Poate fi jucat si de pe un laptop obisnuit, nu trebuie sa fie unul pentru jocuri. 

Disco Elysium este un joc urmareste un politist ars dintr-un viitor distopic european care incearca sa rezolve o crima. Se joaca destul de bine de pe laptopul obisnuit dar s-ar putea sa ai asteptati mai mari de la acesta. 

Fortnite este un joc cu impuscaturi care poate sa iti dea batai de cap atunci cand te joci de pe un laptop obisnuit, desi exista un instrument care iti permite sa setezi cele mai bune grafice, dar acest lucru nu pare sa aduca o mare diferenta. 

Blade Runner este un joc de aventura din anul 1997 si nu a putu fi jucat din cauza unor probleme mult timp, dar a fost reeditat prin GOG, serviciul online de jocuri care se ocupa cu asa ceva si i-a schimbat aspectele pentru a putea fi jucat de pe computerele mai moderne. Dar si versiunea din anii ‘90 poate fi folosita pe laptopul tau si a fost anuntata o versiunea mai noua, dar inca nu se stie cand se va putea folosi. 

Thimbleweed Park este un joc de aventuri misterioase 2D care au loc intr-un targ. Poate ti se va intampla sa ai un sentiment de deja vu pentru clasicele LucasArts, cum ar fi Monkey Island sau Maniac Mansion dar asta se datoreaza faptului ca o parte din echipa a vrut ca asta sa se intample. 

Acestea fiind spuse, chiar daca nu ai un laptop special pentru jocuri, aceste jocuri de mai sus se pot juca si de pe laptopul tau obisnuit sau de pe laptopul pe care il folosesti pentru munca. Atunci cand ai putin timp liber poti sa incerci aceste jocuri pentru a te relaxa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*