JBL Boombox 2 VS UE Hyperboom

Daca esti in cautarea unei boxe portabile puternic, cu un bas puternic, in randurile de mai jos voi prezenta doua dintre cele mai bune boxe portabile puternice. 

Atat JBL Boombox 2, cat si Hyperboom sunt doua dintre cele mai bune boxe portabile si sunt usoare, astfel incat nu o sa iti fie greu sa te deplasezi cu ele, in plus au si manere pentru a fi usor de transport si au un calbu de alimentare destul de voluminos, iar cablul USB lipseste. Ambele sunt conceput pentru a rezista mult la un nivel moderat de volum, astfel incat bateria poate dura pana la 24 de ore la ambele modele. Dar daca alegi sa dai volumul la maxim, bateria va dura intre 3 si 5 ore si sunetul va fi suficient pentru o camera medie. 

JBL Boombox 2 nu are un design mult mai diferit fata de modelul anterior, dar ceea ce este mai dezamagitor este ca are o baterie mare de 10.000 mAh, in comparatie cu modelul dinaintea sa care avea o baterie de 20.000 mAh. Are un chipset Bluetooth 5.1 si boxa este mai buna din punct de vedere energetic. Boxa este total impermeabila, iar rata de impermeabilitate este IPX7. Are un bas puternic, iar sunetul nu este mai mare decat la modelul anterior. La boxa te poti conecta doar prin cablu. Are un port USB care iti permite sa incarci alte dispozitive, precum telefonul tau. Pentru plimbarile in aer liber este o placere sa ai langa tine aceasta boxa, pentru ca este usoara si arata mai mult ca un difuzor, decat ca o boxa portabila. Pretul boxei este de 500 de dolari.

Un prim aspect care face diferenta intre cele doua modele este pretul. Hyperboom costa 400 de dolari, este mai ieftin decat Boombox 2. Hyperboom este mai ciudat de transportat pentru ca are un maner mai gros din cauciuc, nu este la fel de finut precum Boombox 2. Hyperboom este rezistenta doar la stropi, in timp ce Boombox 2 este total impermeabila. Si aceasta are un port de iesire USB care iti permite sa iti incarci telefonul sau alte dispozitive externe. In ceea ce priveste sunetul, Hyperboom este mai calitativ, are un sunet mai bun, un bas mai puternic care suna mai bine si mai natural.

Ce are una, nu are alta, asa ca Hyperboom este mai buna in ceea ce priveste sunetul, iar Boombox 2 in ceea ce priveste designul sau, dar Hyperboom poate fi considerat mai bun in ciuda designului sau care nu este finut. 

Asa ca, daca vrei sa iti cumperi o boxa portabila puternica, Hyperboom este o alegere foarte buna si pe langa sunetul natural, puternic, mai calitativ decat Boombox 2, are un pret mai mic decat acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*