Top cele mai bune aparate de cafea din 2020

Pentru cei care sunt bautori de cafea, un aparat de cafea trebuie sa fie destul de bun pentru a face o cafea la fel de buna. Chiar daca aproape toate aparatele de cafea presupun aceleasi lucruri, precum umplerea dozatorului cu apa, alimentarea cu cafea si apasarea butonului pentru a prepara cafeaua, nu toate aparatele au factori egali, aparatele de presa franceza, cafea macinata nu sunt la fel. De aceea, in randurile de mai jos voi prezenta care sunt cele mai bune aparate de facut cafea, fie ca preferi un latte, cafea cu spuma sau doar o simpla cafea.

Bonavita Connoisseur este cel mai bun aparat de cafea si nu costa foarte mult, are un pret de 150 de dolari. Este usor de utilizat, functioneaza bine si cu o singura apasare de buton se poate seta ca apa sa se incalzeasca la 1.500 de wati, care mentine temperatura optima de 198-205 de grade fahrenheit. Are un dozator de apa de 1,3 litri si este acoperita de un otel inoxidabil. Componentele se detaseaza usor si se spala la fel de usor.

Bonavita Immersion Dripper este un aparat de cafea care poate sa faca doar cafele simple si costa 40 de dolari. Gustul cafelei este foarte puternic si aromat, perfect pentru o dimineata ideala si se poate servi atat calda, cat si rece ca un iced coffee. 

Bunn Velocity Brew BT este potrivit pentru cei care nu au prea mult timp sa isi prepare cafeaua de dimineata, pentru ca acest aparat prepara cafeaua foarte repede si costa 124 de dolari. Aparatul in 3 minute si 33 de secunde poate sa prepare complet cafeaua.

KitchenAid Siphon Brewer prepara o cafea cu un gust puternic si aromat si costa 199 de dolari. Procesul de pregatire a cafelei se bazeaza pe vapori de apa si nu este necesar un filtru de hartie, pentru ca aparatul are deja un filtru reutilizabil din otel inoxidabil.

Ninja Hot and Cold Brewed System este un aparat care poate sa faca mai multe feluri de cafele, de la un latte spumos in care se poate ajusta temperatura, pana la cafele simple si costa 230 de dolari. Dozatorul poate sa mentina cafeaua calda pana la 2 ore, iar cafeaua se poate prepara in mai multe dimensiuni.

 Oxo Brew Cold Brew Coffee Maker este potrivit pentru cei care obisnuiesc sa bea iced coffee si costa 49 de dolari. Prepararea unui iced coffee poate fi dificila, dar cu acest aparat totul o sa ti se para foarte simplu.

Prin urmare, daca esti un bautor de cafea si ai nevoie de unul dintre cele mai bune aparate de cafea, lista de sus te poate ajuta si iti poti alege modelul ideal in functie de preferintele tale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*