Lectii de chitara online

In timpul pandemiei a fost o perioada oportuna pentru exersarea diverselor talente, pentru a imbunatati ceea ce faci, pentru a-i acorda talentului tau mai mult timp si de ce nu, pentru a-ti descoperi noi talente. Timpul a fost suficient incat sa inveti sa faci lucruri noi sau sa le repeti pe cele deja descoperite. Pentru cei care si-au descoperit talentul de a canta la chitara sau pentru cei care stiu deja cateva lucruri despre asta, dar vor sa imbunatateasca anumite aspecte, exista cateva lectii de chiatara online care te-ar putea ajuta. In randurile de mai jos voi prezenta care sunt acele site-uri. 

Pentru incepatori, un curs GuitArmy pe Skillshare este un loc foarte bun pentru a dezvolta acest talent. Chris Rupp este un instructor de chiatara de 18 ani si are o pagina, GuitArmy, cu peste 10 clase de chiatara pentru incepatori. Primul curs se rezuma la felul in care sa ti chitara, numerotarea corzilor, reglarea, invatarea catorva acorduri simple. Unele clase sunt gratuite atunci cand iti creezi un cont, dar unele conturi necesita un abonament de 99 de dolari pe an sau 19 dolari pe luna. Te poti inscrie gratuit timp de 14 zile. Abonamentul premium este fara reclame si poti descarca cursurile pe dispozitivul tau si sa le urmaresti. 

Cu Will Edward inveti elementele de baza. Cursul incepe cu acordul chitarii, apoi inveti diferite cantece si acorduri. Este pentru incepatori, dar nu pentru cei care nu au mai pus niciodata mana pe chitara. Unele cursuri sunt gratuite, dar majoritatea necesita un abonament premium care costa 99 de dolari pe an sau 19 dolari pe luna. Poti sa te inscri si pentru 14 zile gratuite. 

Henry Olson de pe Udemy se ocupa cu uneltele de chitara, te ajuta sa iti alegi chitara potrivita pentru tine, iti va arate diferite lucruri, te va sfatuit. Cursul include 12,5 ore de videoclipuri, 26 descarcabile, suport PDF, o carte de 42 de pagini cu acorduri. Pretul este stabilit de instructori, dar cursurile lui Olsen au costat 85 de dolari. 

Lectiile de chitara ale lui Dan Dresnok sunt dedicate pentru cei care stiu sa cante la chitara, dar au unele elemente care trebuie imbunatatite. El se ocupa cu chitare acustice, electrice, te ajuta cu elemente mai grele. Cursul tine aproape 30 de ore de videoclipuri, 54 de resurse descarcabile, 10 videoclipuri cu track-uri, pentru a repeta singur. Preturile sunt stabilite de instructori. 

Carlos Santana te va invata sa canti blues, jazz, guajira, merengue. Aceasta clasa este cea mai avansata. Cursul are 16 lectii lungi si contine tehnici, ritm, partituri. MasterClass ofera 180 de clase si costa 180 de dolari pe an. 

Asadar, daca vrei fie sa incepi sa canti la chitara, fie sa imbunatatesti anumite elemente, aceste lectii de chitara te pot ajuta. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*