Laptopuri de jocuri sub 1000 de dolar

Laptopurile de jocuri sunt destul de scumpe, mai scumpe decat unele pentru business, pentru ca sunt dotate cu componente foarte puternice care sa fie capabile sa se descurce cu toate tipurile de jocuri. Asa ca, un laptop ieftin costa undeva intre 700 si 1000 de dolari. Daca vrei sa iti cumperi un laptop pentru jocuri si ai un buget mai restrans, in randurile de mai jos voi prezenta unele dintre cele mai bune laptopuri pentru jocuri sub 1000 de dolari. 

Incepem cu Acer Nitro 5 care se poate gasi la un pret de 747 de dolari, are un ecran de 17,3 inci, ceea ce inseamna ca este un ecran suficient de mare pentru orice tipuri de jocuri. In general laptopurile sub 1000 de dolari au un ecran de 15,6 inci. Dar daca nu vrei ca laptopul sa aiba un ecran atat de mare, exista si versiunea mai mica, cu un ecran de 15,6 inci pentru 670 de dolari si este dotat cu un procesor AMD Ryzen 5 4600H si grafica Nvidia GeForce GTX 1650. 

Lenovo Legion 5/5i costa 940 de dolari si este versiunea actualizata a modelului Y540 de anul trecut. Schimbarile sunt legate si de exterior si de interior. La interior are procesoarele AMD Legion 5 si Intel Legion 5i. Daca ti se pare prea scump, poti sa optezi pentru IdeaPad Gaming 3 care incepe de la 700 de dolari. 

Dell G5 15 costa 840 de dolari, iar seria G este cea mai ieftina a companiei Dell, dar care sunt capabile sa se descurce cu orice tip de jocuri. G5 15 este un laptop de gama medie , are un design foarte placut, iar raportul calitate-pret este foarte bun. Laptopul este dotat cu procesorul Ryzen 5 4600H de la AMD. 

Dell G3 15 este dotat cu aproape aceleasi componente ca si G5, doar ca este mai ieftin. Calitatea si caracteristicile nu sunt la fel de bune ca la G5, dar este mai usor si mai subtire. Este potrivit daca ai nevoie de un laptop pentru scoala sau birou, dar in acelasi timp sa se descurce si la jocuri. 

HP Pavilion Gaming 15 are o tastatura cu iluminare verde, un ecran de 15,6 inci, orificii de ventilare in spate. Are componente foarte bune atat pentru jocuri, dar si pentru munca. 

Acer Aspire 7 costa 1,099 de dolari si este potrivit daca ai nevoie de un laptop de birou, dar si de jocuri. Are o grafica Nvidia GTX 1650 si un procesor Intel Core i5 de-a 10-a generatie, un display Full HD de 15,6 inci

Acestea fiind spuse, daca ai nevoie de un laptop pentru jocuri mai ieftin, modelele prezentate anterior sunt unele dintre cele mai bune sub 1000 de dolari. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*