Motorola One 5G

Motorola are o serie de telefoane de gama medie, cu preturi accesibile, precum Moto G, G Power, G Stylus, G Fast, dar acum are un alte telefon de gama medie, dar 5G, ci anume Motorola One 5G. Compania spune ca a gasit o metoda de a realiza un telefon 5G de buget. De obicei, telefoanele 5G sunt scumpe, precum Galaxy Note 20 Ultra care costa 1.300 de dolari, OnePlus 8 Pro de 900 de dolari si Motorola Edge Plus de 1.000 de dolari. Dar, sunt si telefoanele mai accesibile 5G, dar au pretul in jur de 700 de dolari, precum LG velvet, Galaxy A71. Daca vrei sa afli mai multe despre telefonul 5G accesibil de la Motorola, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Telefonul are un afisaj Full HD de 6,7 inci si este dotat cu un procesor Snapdragon 765, fiind acelasi ca la Motorola Edge, LG Velvet si ca la Galaxy A71. Are o baterie de 5.000 mAh, are o incarcare rapida, are mufa pentru casti, o rata de actualizare de 90 Hz si 6 camere de spate. Are NFC pentru Google Pay, fiind o functie destul de buna pentru un telefon de gama medie. Acesta ruleaza Android 10 si va primi timp de 2 ani actualizare de securitate, este destul de bine, dar avand in vedere ca Samsung ofera 3 ani de actualizari, este putin mai slab. 

Motorola One 5G are un pret de 445 de dolari, dar pentru un asemenea pret si pentru faptul ca este 5G, la fel cum a facut si Apple cu Iphone SE de 399 de dolari. Motorola One 5G nu are un ecran OLED, ci unul LCD, are doar 4 GB RAM, fiind destul de putin avand in vedere ca majoritatea telefoanelor de acum au cel putin 6 GB RAM. Telefonul este din plastic, ceea ce inseamna ca nu este atat de premium pentru ca nu este din sticla. 

Telefonul are 4 camere de spate, dintre care si o camera macro. Dupa camera macro urmeaza un blit, care ajuta la fotografierea subiectilor de aproape. Mai are o camera principala de 48 MP care foloseste tehnologia de combinare a pixelilor, pentru a reduce zgomotul imaginii si pentru a creste luminozitatea. Se mai afla o camera cu unghi ultra-larg si inca una de adancime de 2 MP destinata pozelor de tip portret. In fata exista 2 camere frontale, una standard cu unghi lar, iar cealalta cu unghi ultra-larg. 

Acestea fiind spuse, daca ai nevoie de un telefon nou, vrei sa fie compatibil cu reteaua 5G, dar totusi nu esti dispus sa cheltuiesti o suma mare de bani, Motorola One 5G costa 445 de dolari si are destul de multe specificatii avansate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*