Iphone SE VS Pixel 4A

Compania Google si-a lansat si noile modele de telefoane, printre care si Pixel 5, iar Apple isi va lansa noile Iphone 12 cate de curand. Totusi, Iphone SE 2020 este cel mai accesibil telefon al companiei, plus ca se gaseste la un pret rezonabil. Pixel 4A este un telefon bun cu un pret accesibil. Acest lucru inseamna ca nu trebuie sa cheltuiesti multi bani pentru a obtine un telefon cu o camera buna si performant. Iphone SE 2020 costa 399 de dolari, iar Google Pixel 4A costa 349 de dolari. Ambele au o singura camera de spate, dar functii imprumutate de la modelele mai scumpe. Daca vrei sa afli care dintre cele 2 are camera mai buna, te invit sa urmaresti randurile de mai jos.

Chiar si fara sa setezi anumite lucruri, fara sa intri in setari sa modifici setarile implicite, ambele telefoane realizeaza poze foarte bune. Cu ambele telefoane s-a fotografiat acelasi peisaj si este destul de dificil sa observi diferentele. Ambele poze au culori bune, o gama dinamica buna pentru ca au moduri HDR, care are rolul de a echilibra detaliile si umbrele. Totusi, daca lumina este mai puternica, Iphone SE are culori mai profunde, doar ca daca este mai innorat, pozele realizate cu Google Pixel 4A erau identice cu cele realizate de Iphone SE. Pixel 4A pare sa fie putin mai clar si sa cuprinda mai multe detalii.

Pixel 4A ofera mai mult control in ceea ce priveste modul HDR. Poti sa relgezi umbrele si lumina, iar cand vei fi gata tot ce trebuie sa faci este sa apesi declansatorul. Nu te misca imediat dupa ce l-ai apasat pentru ca va mai avea nevoie de cateva secunde pentru a procesa imaginea. Iphone SE realizeaza poza fara sa fie nevoie sa astepti cu ajutorul Smart HDR.

Iphone SE are un camp vizual mai larga al portretelor decat Pixel 4A, iar daca te vei apropia mai mult de subiect este posibil sa observi cateva distorsiuni. Blurarea fundalului este la fel la ambele telefoane, doar ca uneori Iphone SE pierde din detalii. Pixel 4A poate sa produca uneori linii prea accentuate in jurul subiectului. Portretele cu ajutorul camerei frontale sunt mai bune la Iphone SE. 

Pixel 4A castiga la pozele cu modul de noapte, care este prezent atat la camera de spate, cat si la cea frontala. Iphone SE nu are niciun mod de noapte, iar pozele nu sunt atat de calitative.

Ambele telefoane pot filma 4K. Doar ca Iphone SE realizeaza videoclipuri mai bune, in timp ce Pixel 4A mai pierde din focusare si calitate.

Acestea fiind spuse, Google Pixel 4A este mai bun cand vine vorba de poze in conditii slabe de iluminare, doar ca Iphone SE are mai multe optiuni ale camerei de spate si frontale si realizeaza videoclipuri mai bune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*