Telefoane pentru cadouri

Sarbatorile se apropie cu pasi repezi, de aceea unele persoane incep deja sa se intereseze, sa caute, sa cumpere cadouri pentru cei dragi. Companiile de telefoane nu au avut anul acesta asa multe vanzari ca in alti ani, iar daca stii pe cineva care are nevoie de un telefon, doar ca nu isi permite sa il cumpere, poti fi tu persoana care ii ofera cadou un telefon. Mai jos voi prezenta unele modele potrivite pentru cadouri, unele putin mai scumpe, altele mai accesibile. 

Iphone 12 costa 799 de dolari, are un ecran de 6,1 inci OLED si este dotat cu cel mai nou procesor al companiei, A14 Bionic, are 2 camere de spate si suport 5G.

Samsung Galaxy S20 FE costa 600 de dolari si este varianta accesibila a seriei S20. Are destul de multe specificatii premium, este rezistent la apa, are 3 camere de spate, este dotat cu un procesor puternic si este compatibil cu reteaua 5G.

Google Pixel 4A 5G costa 500 de dolari, deci daca persoana respectiva are nevoie de un telefon 5G, este o alegere buna pentru ca este mai accesibil decat celelalte 2 telefoane de mai sus. Durata de viata a bateriei este foarte buna, are 2 camere de spate si cea mai recenta versiune de software de la Google. 

Iphone 12 Mini este cel mai mic si cel mai ieftin telefon al seriei Iphone 12 si costa 699 de dolari. Dar, pentru un telefon de 5,4 inci pretul este destul de mare. Specificatiile sunt similare cu Iphone 12, este si el dotat cu procesorul nou A14 Bionic, are si el tehnologia MagSafe, incarcare wireless si rezistente la apa.

Samsung Galaxy A51 costa 400 de dolari si este unul dintre cele mai accesibile telefoane ale companiei lansate in acest an. Are 4 camere, 3 de spate si una frontala, are un senzor de amprenta si memorie extensibila. Exista si o versiune 5G.

Google Pixel 4A costa 350 de dolari, are un ecran de 5,81 inci si este disponibil doar in negru, are o mufa pentru casti, o baterie mare si un spatiu de stocare de 128 GB. 

Iphone SE 2020 costa 399 de dolari, are incarcare wireless, specificatiile camerei similare cu Iphone 11, este rezistent la apa si este cel mai accesibil telefon de la Apple.

Stylus Motorola Moto G se poate gasi la 200 de dolari si poate fi o alternativa buna pentru Samsung Galaxy Note 20 mult mai ieftina. Are incorporat un stilou ce ofera o productivitate mai mare, are 3 camere de spate, o baterie de 4.000 mAh si un spatiu de stocare de 128 GB. 

Asadar, acestea sunt unele dintre cele mai bune telefoane care se pot oferi cadou in acest an, unele sunt putin mai scumpe, dar sunt si modele mai ieftine. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*