Echo Buds vs AirPods Pro

AirPods Pro au fost primele casti wireless cu functia de anulare a zgomotului de la care s-au inspirat multe alte companii pentru propriile casti wireless. Totusi, castile wireless de la Apple au un pret destul de mare de 249 de dolari. Amazon si-a lansat propriile casti wireless care costa mai putin, 130 de dolari si au unele dintre specificatiile pe care le au si AirPods Pro. Daca vrei sa afli cum se compara cele 2 perechi de casti, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

AirPods Pro au o calitate a sunetului foarte buna, iar functia de anulare a zgomotului isi face foarte bine treaba, astfel ca nu vei mai auzi ceea ce se petrece in jurul tau cand vei activa functia. Dar, are si un mod de transparenta care iti permite sa auzi ce se intampla in jurul tau. Castile functioneaza foarte bine cu dispozitivele IOS.

Amazon Echo Buds are o calitate mai buna a sunetului si functia de anulare a sunetului functioneaza foarte bine, doar ca aceste specificatii sunt mai bune la castile de la Apple. Dar, ofera mai multe functii de personalizare si au un control mai mare asupra unor specificatii si functioneaza cu mai multe dispozitive avand in vedere ca sunt dotate cu Alexa.

AirPods Pro sunt mai confortabile si ambele perechi de casti vin la pachet cu mai multe dimensiuni de varfuri pentru a vedea care se potrivesc cel mai bine urechilor tale. Castile de la Apple sunt mai comode atunci cand le porti pentru mai multe ore. Nu inseamna ca Echo Buds nu sunt deloc confortabile, doar ca la un moment dat vei simti un disconfort. Ambele sunt rezistente la apa, avand IPX4, ceea ce inseamna ca poti sa inoti si sa le porti. 

Carcasa de la AirPods este mai mic si se poate incarca wireless, iar cea de la Echo Buds este mai mare si se incarca doar prin Micro-USB.

AirPods Pro au o calitate a sunetului mai buna, este mai echilibrat, iar Echo Buds au mai mult bas in setarile implicite, iar acest aspect nu este pe placul tuturor, dar se poate modifica prin intermediul aplicatiei. Anularea zgomotul este realizata mai bine de catre AirPods Pro, pentru ca Echo Buds au functia de reducere activa, ceea ce inseamna ca este posibil sa mai auzi anumite zgomote.

AirPods Pro au o durata de viata a bateriei de 4 ore si 56 de minute cu anularea zgomotului activata, iar Echo Buds rezista 5 ore si 17 minute. 

Acestea fiind spuse, trebuie sa iti stabilesti de la inceput ce functii preferi, ce specificatii iti doresti si apoi sa alegi perechea de casti. Unde castiga AirPods Pro, pierde Echo Buds si invers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*