Vivo V20 Pro 5G- review

Vivo V20 Pro 5G s-a anuntat in septembrie si acum avem recenzia sa. Fiind versiunea Pro, vom afla ce inseamna, ce aduce nou si mai bun. Referitor la design, diferentele nu sunt foarte mari fata de versiunea non- Pro. Acesta este un telefon de gama medie, are un ecran OLED luminos. Daca vrei sa afli mai multe despre acest dispozitiv, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Cele 2 versiunea, cea non- Pro si cea Pro sunt foarte asemanatoare, diferentele dintre cele 2 tin de procesor, a doua camera frontala si slotul pentru un card de memorie. Vivo V20 Pro 5G vine in cutie cu un incarcator de 33 W, un cablu USB-C, o pereche de casti si o husa transparenta de silicon. 

Rama telefonului nu este atat de subtire ca la alte telefoane. Ecranul are un decupaj pe mijloc unde se afla cele 2 camere frontale. Spatele este din plastic, este plat, ceea ce il face mai dificil de tinut in mana, are un finisaj mat si este un gradient de la negru la gri deschis, iar acest finisaj mat ajuta mult la aderenta si la faptul ca amprentele nu sunt atat de vizibile. Camera de spate nu iese atat de mult in afara ca la alte telefoane, dar tot se va misca telefonul pe o suprafata plata. Partile laterale sunt curbate, lucioase si se imbina foarte bine cu spatele. Sub ecran se afla un cititor de amprente care functioneaza foarte bine si este destul de rapid. Versiunea Pro nu mai include mufa pentru casti si nici slotul pentru un card de memorie. 

Vivo V20 Pro 5G este alimentat de un procesor mai puternic, Snapdragon 765G, ce ofera performante mai bune. Memoria RAM este de 8 sau 12 GB si spatiul de stocare este de 256 GB.

Telefonul are un afisaj AMOLED de 6,44 inci cu o rezolutie de 2400 x 1080 pixeli si accepta continut HDR10. 

Pe spate se afla o camera principala de 64 MP, una cu unghi ultra-larg de 8 Mp si un senzor de adancime de 2 MP. Camera frontala contina una principala de 44 MP si inca una ultra-larga de 8 MP. Calitatea pozelor este destul de buna si are o noua functia de urmarire a sunetului 3D ce ajuta foarte mult la inregistrari.

Vivo V20 Pro 5G ruleaza Android 10 si imediat va ajunge la versiunea 11 si interfata nu mai este atat de personalizabila ca si pana acum. 

Acestea fiind spuse, Vivo V20 Pro 5G este un telefon de gama medie destul de bun, dar diferenta dintre versiunea non- Pro si cea Pro nu este atat de semnificativa. Este un telefon bun, dar ar un pret prea mare, fiind prea scump pentru ceea ce face.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*