Metode de reparatii

Nimeni nu isi doreste sa i se strice telefonul, toata lumea incearca sa se fereasca de reparatii, ceea ce face ca persoanele sa aiba o grija mai mare de telefoanele sale. Dar, in unele cazuri se iveste o clipa de stangacie, de neatentie, iar telefonul tau va cadea. Dar, pe langa acest tip de reparatie, mai exista o serie de alte defectiuni, iar unele nu se intampla din cauza ta, precum defectarea difuzorului/ microfonului sau altele. Dar, fie ca ai un Android sau un IOS, trebuie sa stii ca cele 2 tipuri de telefoane au nevoie de reparatii diferite, de tratatii diferite. Asta inseamna ca trebuiesc duse la service-uri diferite. Daca nu sti unde este cel mai bine sa iti repari telefonul, te invit sa urmaresti prezentarea de mai jos.

Daca ai un IOS trebuie sa ai in vedere, daca nu ai aflat inca, faptul ca acest tip de telefoane este unul mai sensibil, mai pretentios si mai fragil, astfel ca are nevoie de tehnicieni experti in reparatii de iPhone, are nevoie de instrumente si piese speciale. Asta inseamna ca locul ideal unde ar trebui ca iPhone-ul tau sa se repare este la un service gsm specializat in reparatii de iPhone. Deci, daca ai un iPhone XS Max si este spart, pentru a schimba display iPhone XS Max este necesar sa mergi la un service gsm specializat in reparatii de iPhone. In functie de dificultatea reparatiei si in functie de modelul telefonului, pretul poate varia.

In schimb, daca ai un Android poti sta mai relaxat, pentru ca acest tip de telefoane nu este atat de pretentios, fragil si sensibil, ceea ce inseamna ca poti apela la un service gsm universal indiferent de tipul si dificultatea reparatiei.

Mai exista o metoda de reparatie a telefoanelor, dar este valabila doar pentru cei care se pricep la reparatii, au tot ce este necesar pentru o reparatie la ei acasa. Deci, iti poti repara telefonul de acasa pentru a economisi niste bani, dar doar cu conditia anterioara. In caz contrar, din nestiinta de cauza, este posibil sa atingi o piesa care nu trebuie atinsa, care este mai sensibila si aceea sa se strice. In acest caz tot la un service gsm va trebui sa apelezi, doar ca in speranta de a economisi, va trebui sa platesti dublu. Acest moment neplacut poate fi evitat prin apelarea la un service gsm inca de la inceput.

Acestea fiind spuse, daca ai un IOS este recomandat sa mergi la un service gsm specializat in reparatii de iPhone, iar daca ai un Android poti sa apelezi la un service gsm universal. Dar, indiferent de tipul de telefon pe care il ai, nu incerca sa il repari de acasa daca nu te pricepi si nu ai instrumentele si piesele necesare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*