Samsung Galaxy Note 21- zvonuri

Chiar daca Samsung Galaxy S21 Ultra poate fi considerat un inlocuitor pentru Galaxy Note pentru ca are si un S Pen si multe alte specificatii premium, se asteapta in continuarea lansarea seriei Note. Chiar daca inca nu se cunosc atat de multe detalii despre acest telefon. Samsung Galaxy Note 21 ar putea fi un upgrade pentru Galaxy Note 20 de anul trecut. Este posibil ca aceasta serie sa fie ultima serie de telefoane Note lansata de Samsung. Daca vrei sa afli cate zvonuri despre acest telefon si alte dorinte ale utilizatorilor, te invit sa urmaresti prezentarea de mai jos.

Samsung Galaxy Note 21 nu este sigur ca se va mai lansa in acest an, pentru ca Samsung s-a concentrat pe lansarea seriei S si se concentreaza in continuare pe lansarea Galaxy Z Fold. Dar, chiar daca Samsung va elimina seria Note, in acest an este posibil sa se lanseze ultimul telefon Note si ca va exista un singur model, nu 2. Un alt zvon presupune existenta unui model Galaxy Note 20 FE. Galaxy Note 21 este posibil sa se lanseze la inceputul lunii august. Daca Galaxy Note 20 a avut un pret initial de 999 de dolari, este posibil ca si Galaxy Note 21 sa atat sau putin mai mult.

Alt zvon se refera la faptul ca vor exista totusi 2 modele, un model Ultra si unul Plus. Este posibil ca telefoanele sa fie dotate cu procesoare Snapdragon 888 sau Exynos 2100, la fel ca sera S21.

S-a auzit faptul ca telefoanele vor avea o camera sub ecran.

Utilizatorii si-au exprimat dorintele cu privire la noua serie, Galaxy Note 21. Deci, regiunile din SUA vor avea un procesor Snapdragon, iar regiunile din Marea Britanie vor primi un procesor Exynos. Dar, aceste 2 procesoare nu au performante egale, de aceea se doreste ca telefoanele sa aiba acelasi procesor.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra are spatele din sticla, dar Note 20 are un spate din plastic, de aceea se doreste ca si Note Galaxy 21 sa aiba un spate din sticla sau din aluminiu, dar nu din plastic.

Galaxy Note 20 are un ecran cu o rata de actualizare de 60 Hz, in timp ce Ultra are de 120 Hz. De aceea, ar fi de dorit ca toate modelele seriei Galaxy Note 21 sa aiba o rata de actualizare de 120 Hz.

Camerele de la Galaxy Note 20 nu sunt chiar atat de bune, nu se descurca in conditii de slaba iluminare, zgomotul nu este redus. Deci, ar fi de dorit ca Note 21 sa aiba 3 lentile de spate, dar care sa realizeaza poze mai bune.

Note 20 si 20 Ultra are incarcare rapida de 25 W, doar ca nu este atat de rapida, de aceea s-ar dori sa aiba o incarcare rapida de 45 W, ca seria S21.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*